Share

Clienţii noştri

 

Clienţii noştri reprezintă garanţia performanţei noastre.

Un parteneriat pe termen lung se consolidează prin seriozitate şi încredere. Oferind soluţii dedicate fiecărui partener, am consolidat în timp relaţii strânse de colaborare şi parteneriat cu companii de renume atât în România, cât şi în Europa.

Datorită profesionalismului şi seriozităţii cu care ne-am onorat întotdeauna partenerii, dar și serviciilor de calitate furnizate prin echipa de traducători AHR Translations, numeroase companii naţionale şi multinaţionale au făcut ca biroul de traduceri AHR Translations să fie alegerea numărul 1 în colaborarea pentru orice activitate de traducere şi interpretariat.

Din aceste motive, suntem  onoraţi să fim furnizori de servicii de traducere pentru mai mult de 100 de companii din România şi din Uniunea Europeană.

Ne bucurăm pentru parteneriatele extrem de plăcute încheiate cu clienţii noştri şi vă prezentăm mai jos o parte dintre clienţii biroului AHR Translations care în timp, ne-au devenit parteneri pe termen lung cu care avem o relaţie stransă şi călduroasă.

Portofoliu clienți AHR Translations

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...