Share

Traduceri autorizate

 

servicii traduceri autorizate

 

Serviciile de traduceri ale biroului AHR Translations sunt efectuate de către traducători autorizați de Ministerul Justiției. Traducerile autorizate se diferențiază prin ștampila și semnătura traducătorului autorizat care a efectuat traducerile. Ștampila pe care o aplică traducătorul conține numele acestuia și numărul de autorizație primit de la Ministerul de Justiție.

Toți traducătorii biroului de traducere AHR Translations sunt autorizați să efectueze servicii de traducere, de către Ministerul Justiției, fiind și cel care autorizează traducătorii pentru domeniile de traducere la care oferă servicii de specialitate.

În funcție de necesitățiile clientului, acesta poate solicita și legalizarea documentelor traduse de către traducătorii autorizați de Ministerul de Justiție.

Servicii de traduceri AHR

Când vine vorba de traducerea scrisă, ne concentrăm să redăm cât mai fidel sensul textului sursă cu ajutorul traducătorilor specializaţi în domeniile cele mai importante ale momentului, care au deprins experienţă în a ticlui cuvintele ...
Vezi mai multe...

Servicii de interpretariat AHR

 Nu doar traducerile scrise reprezintă o necesitate în concretizarea relaţiilor de afaceri în ziua de astăzi, ci şi interpretarea, un serviciu care presupune facilitarea comunicării dintre dumneavoastră şi partenerii...
Vezi mai multe...